Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ)

Αθλητικό Κέντρο ΚΟΠ

  • Featured :
  • Prize :

Στον χώρο δημιουργούνται:

Γήπεδο ποδοσφαίρου για επίσημους αγώνες, κατηγορίας 2, διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 105Χ68 μέτρα, με φυσικό χλοοτάπητα, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και τις οδηγίες της UEFA, χωρητικότητα μεγαλύτερη από 1500 θεατές, όλοι καθήμενοι, που θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες της Εθνικής Ελπίδων Κ-21 αλλά και φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Η μελέτη προβλέπει το γήπεδο στην τελική του μορφή να είναι πλήρως στεγασμένο σε κάθε τομέα καθώς και την δυνατότητα επέκτασης ώστε να μπορεί να καλύψει μελλοντικά ακόμη και τις απαιτήσεις ενός γηπέδου κατηγορίας 3.

Κτίριο αποκατάστασης / αποθεραπείας (οι χώροι είναι σε άμεση σύνδεση με το γήπεδο ποδοσφαίρου και τα αποδυτήρια των ομάδων αλλά ταυτόχρονα μπορούν να λειτουργούν και αυτόνομα και να εξυπηρετούν είτε μεμονωμένους αθλητές είτε και άλλες ομάδες).

Αίθουσες σεμιναρίων / εκδηλώσεων σε άμεση σύνδεση με το γήπεδο.

Τα Κεντρικά Γραφεία της ΚΟΠ.

Καφεστιατόριο (η επιλογή της θέσης του έγινε έτσι ώστε αφενός να αποτελεί σημείο αναφοράς και να εξυπηρετεί το σύνολο των εγκαταστάσεων και αφετέρου να μπορεί να λειτουργήσει και αυτοτελώς δίχως η λειτουργία του να επηρεάζει άλλες δραστηριότητες στο αθλητικό κέντρο).

Ξενώνες φιλοξενίας.

Δύο (2) βοηθητικά γήπεδα διαστάσεων 105Χ68 μέτρα, με φυσικό χλοοτάπητα, με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 50 θεατών. Περιμετρικά των γηπέδων υπάρχει στίβος εκγύμνασης των αθλητών.

Τέσσερα (4) μικρότερα γήπεδα διαστάσεων 40Χ20 μέτρα, που θα ενώνονται σε ένα κανονικό γήπεδο διαστάσεων 105Χ68 μέτρα, με συνθετικό χλοοτάπητα.

ΕΤΟΣ

2021

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΟΡΝΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ

ΦΑΣΗ

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ