A&S Architects
Πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

  • Featured : yes
  • Prize : πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό

Η διάσπαση των όγκων και ο παράλληλος τονισμός των ενοτήτων βοηθούν στη σηματοδότηση των επιμέρους λειτουργιών και στην σαφέστερη αναγνωσιμότητα του Σταθμού.

Η είσοδος στο κτίριο, με μια μικρή συνθετική υποχώρηση, γίνεται από τη βόρεια πλευρά του μέσα από έναν άνετο κοινόχρηστο πεζόδρομο, ένα προστατευμένο ¨μονοπάτι¨ το οποίο αποκτά σημαντικό ρόλο στην ανάγνωση και στην οργάνωση του κτιρίου αλλά και του περιβάλλοντα χώρου.

Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ – Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Μελέτης Κατασκευής

Η μελέτη προβλέπει την δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού δυναμικότητας 60 παιδιών, ηλικίας από 2 μηνών έως και 5,5 ετών και θα αναπτυχθεί σε δύο ορόφους σε οικόπεδο του Ο.Τ. 304 που περικλείεται από τις οδούς Κωστή Παλαμά, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ναυαρίνου και Κυκλάδων.

διάσπαση των όγκων
παράλληλος τονισμός των ενοτήτων